2017. augusztus 13., vasárnap

Extras me and my wedding

Az esküvők virágai sorozat utolsó elemeihez érkeztünk a mai blogban, ezek pedig azok az extrák, amik nélkül is lehet nagyon szép esküvőt megálmodni, de ha azt akarjuk, hogy erről beszéljen az egész utca, akkor érdemes 1-2 ilyen dekorációt becsempészni.


Ha a választott helyszínünkön lesz olyan lépcső, amit a vendégek is használni fognak, akkor itt érdemes korlátdíszt vagy valamilyen kompozíciót az aljára helyezni.


Mutatok pár képet ezekről:







Itt érdemes szezonális és mezei virágokat használni, amik kellően mutatósak, ugyanakkor nem viszik el a dekorbüdzsé tetemes részét.




Mindenképp tartsd szem előtt(!) a dekoráció elhelyezésénél, hogy hogy fognak közlekedni az emberek körülötte, az összes lehetséges irányból, nehogy felrúgják, megégjen a ruhájuk -nyilván extrém esetben, de azért jobb vigyázni:) -, stb.








Most nagyon divatosak a hajdíszek és a virágkoronák a hajban. Ezekhez apró virágokra, virágfejekre van szükség, pár apró zöld levéllel, melyeket én a véletlenül letört vagy fel nem használt virágokból készítek, hogy semmi ne vesszen kárba.








Lehet csak fésűs betűzős alapra készíteni kontyhoz vagy teljesen körbe is érhet és ugyanúgy viselheti a menyasszony, a koszorúslányok vagy a kislányok is.




A virágkorona a 2-4 éves kislányoknak gumis hajpántra készül - ilyet épp most készítettem a hétvégén:) - a nagyobbaknak pedig drótra van rádolgozva virágról virágra, így könnyen alakítható bármilyen fejméretre.




És végül, de nem utolsósorban, szintén nagyon népszerűek a virágfalak, virág-és szalagfüggönyök.






Ezek készülhetnek papír -és élővirágból egyaránt, azonban keverni tilos :)




Virágfalat/ szalagfüggönyt helyezhetünk a főasztal mögé




vagy a polgári szertartás helyszínére,


de funkcionálhat fotós háttérként is a vacsora helyszínén is, ahol a vendégek is készíthetnek csodás fényképet az est folyamán.







Én a saját esküvőmön anno külön kértem egy pici virágdíszt a desszertasztalra, a bárpulthoz és a mosdókba. Ezeknek a dekorálására is fel lehet használni a megmaradt pár szál virágot és azt mutatja, hogy Te aztán minden részletre odafigyeltél.










Ezen kívül természetesen még nagyon sok egyéb dekorálási lehetőséget kínálnak a helyszínek, úgyhogy kérd bátran a dekorosod és / vagy virágosod segítségét, biztos tud még itt-ott díszíteni majd :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése